Pogledajte gdje sve u BiH možete donirati jakne onima kojima su potrebne

Radiosarajevo.ba
Pogledajte gdje sve u BiH možete donirati jakne onima kojima su potrebne
/ Novi Travnik
U bh. gradovima otvoreno je nekoliko punktova na kojima građani mogu pokloniti svoje zimske jakne sugrađanima koji nemaju novca za toplu odjeću.

Kako bismo olakšali pronalazak ovih punktova za sve ljude dobre volje, portal Radiosarajevo.ba je napravio mapu svih ovih punktova širom BiH. 

BIHAĆ

Akcija se odvija u Bihaću u Harmanima na kućnom broju 52, križanje Sarajevske i Harmanske ulice. Sve dodatne informacije građani mogu dobiti na broj 222 – 824 ili 061 718 620.

KAKANJ

Svi koji trebaju neki odjevni predmet mogu doći ispred prodavnice odjeće u Ulici Branilaca, u Kaknju, gdje će biti prikupljeni jakne i drugi odjevni predmeti za one kojima su potrebni.

NOVI TRAVNIK

Pozvala je građane da narednih dana odjeću donesu u Dom kulture u Novom Travniku, gdje će biti dostupna za sve one kojima je potrebna.

SARAJEVO

Sarajevski punkt za odlaganje odnosno preuzimanje zimske jakne nalazi se u ulici Kolodvorska 12, na Pofalićima, ispred Veterinarske stanice i trgovine za kućne ljubimce Ketti. Akciju su i pokrenule radnice iz Kettija.

ZENICA

Akcija će trajati i u narednim danima, a održava se u jednom ugostiteljskom objektu na Trgu Bosne i Hercegovine u gradu na obalama Bosne.

Ako znate za još neki punkt na kojem se prikupljaju jakne, molimo vas da nam to i javite putem naše Facebook stranice ili maila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije