Paravinja još uvijek nije uhapšen

Radiosarajevo.ba
Paravinja još uvijek nije uhapšen

Prema podacima hrvatske policije odbjegli vozač kamiona Dragan Paravinja, kojeg se povezuje s nestankom maloljetne Antonije Bilić, do 11 sati nije bio uhićen, a potraga za njim se nastavlja. 

 "Uhićen nije, nemamo podatak da je uhićen", rekla je za Hinu Marina Mandić iz MUP-ova odjela za odnose s javnošću, nakon što su se u nekim medijima pojavila nagađanja da je Paravinja uhićen i da će tu informaciju uskoro objaviti ministar unutarnjih poslova Republike Srpske (BiH). 

 Zamjenik glavnog ravnatelja hrvastke policije Milijan Brkić i načelnik Uprave krim-policije Vitomir Bijelić jutros su otputovali u Banju Luku kako bi s policijom RS surađivali u potrazi za odbjeglim vozačem kamiona i njihov se dolazak uskoro očekuje. 

 Hrvatska policija i dalje traga za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić, a u tijeku je i vještačenje svih dosad uzetih predmeta i tragova. 

 "Vještačenje nije gotovo, a još se ne zna kad bi moglo biti s obzirom na velik broj uzetih tragova", rekla je Mandić. 

 Najavila je da će - pošto budu poznati rezultati vještačenja - javnost o njima biti obaviještena priopćenjem ili će biti sazvana konferencija za novinare. 

 Šibensko-kninska policija izvijestila je da se svi podatci i informacije neprekidno kriminalističko-analitički istražuju kroz analizu podataka pribavljenih operativnim radom na terenu i svih pristiglih dojava građana, a u tijeku je vještačenje svih dosad uzetih predmeta i tragova. 

 I dalje se provjeravaju osobe koje po stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz Republike Hrvatske sliče objavljenom fotorobotu ili osoba koje se zateknu kao vozači u teretnim vozilima koja po opisu odgovaraju traženome vozilu. 

 Osim toga, pregledavaju se i analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autocesti, graničnim prijelazima, benzinskim crpkama, parkiralištima i slično, a dosad pregledani materijali detaljno se i analitički obrađuju. 

 Također se provjeravaju podatci u svim prijevozničkim tvrtkama koje se koriste teretnim vozilima sličnim traženom teretnom vozilu.   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije