Poznato ko je policajka za koju se sumnja da je odala informacije ubici iz Gradačca?

6
Radiosarajevo.ba
Poznato ko je policajka za koju se sumnja da je odala informacije ubici iz Gradačca?
Foto: Facebook / Nermin Sulejmanović

Policijska službenica Dž.S., kako se sumnja, odala je informaciju Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova partnerica Nizama Hećimović koju je kasnije brutalno ubio.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Prema nezvaničnim informacijama, policajka Dž.S. navodno je bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Nesreća u Sarajevu: Na ovoj dionici stvorene velike gužve

Nesreća u Sarajevu: Na ovoj dionici stvorene velike gužve

Nizamina porodica također je Dž.S. označila kao krticu koja je otkrila Nizaminu lokaciju, piše portal Crna hronika.

Tetka Zijada Vuković Pamuković podijelila je video u kojem ženska osoba označava Dž.S. kao policajku koja je otrkrila lokaciju i koja je, kako ona tvrdi, bila u ljubavnoj vezi sa Nerminom. I sestričina je podijelila istu informaciju.

Anatomija zločina i sistema: Zašto je postalo normalno da ubice žive među nama!?

Anatomija zločina i sistema: Zašto je postalo normalno da ubice žive među nama!?

Na društvenim profilima, Dž.S. je opisala sebe kao 'rođena sam da budem policijski službenik. Da čuvam, podučavam, pomažem i inspirišem, to sam ko sam, moj poziv, moja strast, moj život, moj svijet', stoji u opisu profila uz emotikon policajca.

Dženana Selimović
Foto: Printscreen: Dženana Selimović

Tužilaštvo provjerava navode

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dž.S. otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova partnerica Nizama Hećimović.

Prema informacijama portala Radiosarajevo.ba, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljicu.

Porodica ubijene Nizame Hećimović izrazila želju da dženazi ne prisustvuju zvaničnici

Porodica ubijene Nizame Hećimović izrazila želju da dženazi ne prisustvuju zvaničnici

Beba ležala u lokvi krvi

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje partnerice Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju partnericu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju parnericu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli i danas je u svjesnom stanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije