Otvorena avionska linija Mostar - Pescara

Radiosarajevo.ba
Otvorena avionska linija Mostar - Pescara

Prvi od devet dogovorenih čarter letova B&H Airlines  između Mostara i talijanskog grada Pescare obavit ce se 17. rujna u organizaciji talijanskog tour operatora "Ceranno tours" i  "Fortuna travel" iz Mostara, te uz podršku gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića i talijanske regije Abruzzo.
 
Slijetanje prvog zrakoplova iz Pescare ocekuje se u subotu 17. septembra u 17,30 sati.

Uskoro bi mogli započeti pregovori oko nastavka ovih letova i u zimskom razdoblju, tako da bi građani Hercegovine bili povezani dva puta tjedno s ovim gradom s druge strane obale Jadranskog mora., priopćeno je iz B&H Airlinesa.
 
Ideja za otvaranje linije prema Pescari nastala je neposredno prije otvaranja prošlogodišnjeg  Sajma gospodarstva u Mostaru gdje je Italija bila zemlja partner i kada je održan prvi susret predstavnika  gradova, zračnih luka i tour operatora, kao i predstavnika B&H Airlinesa.
 
Ideja vodilja ovog projekta je bila prvenstveno jačanje gospodarstvenih veza ova dva grada kao i jačanje vjerskog turizma iza kojeg stoji ogroman potencijal sirom Italije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije