Otkriven identitet muškarca koji je Range Roverom udarao u radar

0
Radiosarajevo.ba
Otkriven identitet muškarca koji je Range Roverom udarao u radar
FOTO: Screenshot / Muškarac upravljajući Range Roverom udara u radarski stub

Miloš Jović, vlasnik 'Jova bara' iz Banja Luke osumnjičen je da terenskim vozilom Range Rover oštetio stub stacionarnog radarskog sistema na putnom pravcu Banjaluka - Bronzani Majdan, saznaju nezvanično 'Nezavisne'.

"M. J. je uhapšen juče, a sumnjiči se da je 13. avgusta vozilom više puta udarilo u stub stacionarnog radarskog sistema u namjeri da ga ošteti", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

U saopćenju se navodi da je banjalučka policija izvršila uviđaj na vozilu za koje se sumnja da je osoba koristila prilikom oštećenja stacionarnog radara, gdje su evidentirani tragovi oštećenja.

Sarajevo: Prikazan dokumentarac 'Planeta Sarajevo', evo gdje ga i vi možete pogledati

Sarajevo: Prikazan dokumentarac 'Planeta Sarajevo', evo gdje ga i vi možete pogledati

Nad osobom M.J. je izvršena kriminalistička obrada i otpuštena je iz službenih prostorija.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanja tuđe stvari, te naložio policijskim službenicima da preduzmu sve neophodne mjere i radnje s ciljem dokumentovanja navedenog krivičnog djela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije