Oglasio se MUP: Muškarac koji je prijetio Stanivukoviću sproveden na Psihijatriju

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se MUP: Muškarac koji je prijetio Stanivukoviću sproveden na Psihijatriju
Printscreen / Draško Stanivuković

Policijska uprava Banja Luka oglasila se saopćenjem nakon što im je jučer prijavljeno da je muškarac prijetio Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banja Luke.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka postupili su po prijavi da je lice inicijala R. Ć. iz Čelinca podnijelo zahtjev za razgovor sa gradonačelnikom, te se čudno ponašalo, što je izazvalo strah kod zaposlenih u Gradskoj upravi.

Lice R. Ć. je saslušano na navedene okolnosti u službenim prostorijama PU Banja Luka", saopćeno je iz PU Banja Luka.

Naveli su da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da u ovom događaju nema elemenata krivičnog djela, te da se R. Ć.  sasluša na navedene okolnosti.

"Nakon što je saslušan, R. Ć. je uz asistenciju policijskih službenika sproveden na Kliniku za psihijatriju UKC RS", naveli su iz policije.

Podsjetimo, Radoslav Ćosić je jučer došao u Gradsku upravu Banja Luka i na zahtjevu za razgovor s gradonačelnikom napisao da mu hitno treba obezbjeđenje, a njemu 500 eura.

Kako pišu Nezavisne, muškarac koji je bio u Gradskoj upravi uzeo je obrazac za zahtjev za razgovor sa gradonačelnikom, a na njemu je napisao "Hitno ti treba vozač i obezbjeđenje a meni 500 evra da otvorim firmu za 1h".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije