Nova zapošljavanja u državnoj službi: Plaće od 1.000 do 1.300 KM

Radiosarajevo.ba
Nova zapošljavanja u državnoj službi: Plaće od 1.000 do 1.300 KM

Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine u prvi osam dana ovog mjeseca raspisala je nekoliko javnih oglasa za zapošljavanje. 

Kada je riječ o Agenciji za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine, danas su raspisani oglasi za radna mjesta stručnog savjetnika-administratora baza podataka i aplikacija i stručnog saradnika-administratora.

Za prvo radno mjesto predviđena je neto plaća u iznosu od 1.298 KM, dok je za drugu poziciju pripadajuća neto plaća 998 KM.

Dva dana ranije ista agencije je raspisala oglase za šefa Odsjeka za administraciju sistema i aplikacija, šefa Odsjeka za podršku i bezbjednost sistema, stručnog savjetnik za upravljanje transportom i šefa Odsjeka za komunikaciju, administraciju i podršku.

Za Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine 5. marta raspisan je oglas za stručnog savjetnika za turizam.  Neto plaća iznosi 1.298

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije