Nova tragedija u BiH: Policijski službenik počinio samoubistvo

0
Radiosarajevo.ba
Nova tragedija u BiH: Policijski službenik počinio samoubistvo
Foto: HMS / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

Bosnu i Hercegovinu je potresla nova tragedija - još jedan policijski službenik počinio je samoubistvo. Tragična informacija potvrđena je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Posavskog kantona.

Kako su otkrili, u srijedu, 6. marta, oko 14.30 sati Policijska stanica Orašje je zaprimila prijavu kojom je dežurni liječnik DZ Orašje prijavio da je u obiteljskoj kući u 48. Ulici u Orašju pronađeno beživotno tijelo policijskog službenika D.K.

Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i osigurala mjesto događaja do dolaska nadležnog tužitelja, dežurnih kriminalističkih istražitelja i tehničara kao i dežurnog liječnika-mrtvozornika DZ Orašje.

"Budi hrabar, budi zdrav": Počela kampanja za besplatno PSA testiranje širom FBiH

"Budi hrabar, budi zdrav": Počela kampanja za besplatno PSA testiranje širom FBiH

"Na mjestu događaja je izvršen uviđaj te je dežurni mrtvozornik pregledao tijelo i utvrdio da se radi o samoubistvu vješanjem nakon čega je tijelo predano obitelji radi ukopa", dodaju iz MUP-a.

Kako se nezvanično doznaje, riječ je o načelniku Od‌jela Kriminalističke tehnike i KDZ-u ovog MUP-a te bivšem komandiru policijske stanice Orašje

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije