Nogometni savez se zahvalio Oružanim snagama i doktorima

Radiosarajevo.ba
Nogometni savez se zahvalio Oružanim snagama i doktorima
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Povrijeđeni Emir Spahić iz bolnice u Trebinju helikopterom OSBiH stigao u Sarajevo

Nakon današnje saobraćajne nesreće u kojoj je teže povrijeđen, bivši reprezentativac naše zemlje Emir Spahić, prevezen je tokom poslijepodneva u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Poznati novi detalji zdravstenog stanja Emira Spahića

Pogledajte snimak kada je Emir Spahić helikopterom iz Trebinja stigao u Sarajevo

"NS/FS BiH se ovim putem zahvaljuje medicinskom osoblju bolnice u Trebinju, a posebno dr. Branki Pudar, dr. Stanku Buhi i dr. Draganu Miloševiću. Takođe, iskazujemo veliku zahvalnost oružanim snaga BiH (helikopterskoj jedinici) na čelu sa generalpukovnikom Senadom Mašovićem, kao i osoblju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, za brzu i efikasnu izvedenu akciju transporta našeg bivšeg kapitena u Sarajevo", poručili su iz Nogometnog saveza, čiji su agilni čelnici - predsjednik Elvedin Begić i generalni sekretar Adnan Džemidžić, učinili maksimum ljudskih napora da Spahić ima tretman kakav zaslužuje kao član NSBiH i jedan od omiljenih Zmajeva.

Emir Spahić imao saobraćajnu nesreću, traži se helikopter za prebacivanje u Sarajevo

Helikopter Oružanih snaga BiH sa stadiona Koševo otišao po povrijeđenog Spahića

U narednim danima Savez će blagovremeno obavještavati javnost o daljem toku liječenja našeg Emira Spahića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije