Nezapamćene gužve ispred Drive-In punkta na Vrbanji

1
Radiosarajevo.ba
Nezapamćene gužve ispred Drive-In punkta na Vrbanji
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Gužve su sve veće

Epidemiološka situacija u glavnom gradu BiH svakim je danom sve lošija.

O tome svjedoče i brojke primljenih i preminulih pacijenata, ali i sve veći redovi ispred Drive-in punkta na Vrbanji kod SCC-a.

Njih je danas zabilježio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba, a sudeći prema fotografijama čini se da je red nikada veći budući da ga čini red dug nekoliko stotina metara.

Ne propustite: Baletni triptih 'Infinitas' na daskama Narodnog pozorišta Sarajevo

Ne propustite: Baletni triptih 'Infinitas' na daskama Narodnog pozorišta Sarajevo

Drive-in punkt na Vrbanji, kao i oni na Ilidži, te u Novom Gradu i Semizovcu, rade svaki dan u terminima od 07:30 do 20:00 sati.

Iz Ministarstva zdravstva KS apeluju na građane da se vakcinišu, kako bi sačuvali svoje i zdravlje osoba u svojoj okolini.

Podsjećanja radi, tokom protekla 24 sata u Bosni i Hercegovini registrovana su još 1.442 slučaja zaraze koronavirusom (jučer 1307). Od tog broja, u Federaciji BiH je 1.212 novozaraženih osoba (KCUS nije dostavio podatke), u RS 144 i u Brčko distriktu 86.

Od posljedica zaraze u posljednja 24 sata preminule su 42 osobe (jučer 15), od kojih 24 u Federaciji BiH, 17 u RS i jedna osoba u Brčko distriktu.

Još 26 smrtnih ishoda prijavljeno je retroaktivno u Federaciji BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije