Nestao Pero Livančić: Pomozite porodici da ga pronađe

0
Radiosarajevo.ba
Nestao Pero Livančić: Pomozite porodici da ga pronađe
Foto: Vitez.info / Nestao Pero Livančić

Iz Mjesne zajednice Dolac na Lašvi uputili su obavijest kako je Pero (Mile) Livančić, rođen 1962. godine i s prebivalištem na adresi Gornje Putićevo, nestao je prije pet-šest dana.

Posljednji put je viđen na relaciji Gornje Putičevo-Dolac na Lašvi.

Nestanak Pere (Mile) Livančića prijavljen je Policijskoj stanici Travnik, a nadležne službe su odmah pristupile istrazi. Osim toga, kontaktirana je i Općinska Civilna zaštita, kao i kantonalnu Civilna zaštita Travnik, kako bi se angažirali svi raspoloživi resursi u potrazi za nestalim osobom.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

"Molimo sve naše sugrađane da nam pomognu u ovom trenutku te da podijele bilo kakve korisne informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku Pere Livančića. Informacije možete dostaviti na brojeve telefona: 121 Kantonalna Civilna zaštita ili 121 Policijska stanica Travnik.

Također, želimo apelirati na sve vas da se aktivno uključite u potragu za nestalim Perom Livančićem. Sutra, u petak 22. listopada 2023. godine, u 10,00 sati, ispred Doma kulture "Ivo Andrić". organizirat će se okupljanje ljudi i resursa koji će učestvovati u potrazi. Vaša podrška i angažman od izuzetne su važnosti u ovom trenutku.

Traži se pomoć građana: Kod Sarajeva nestao Šefik Dupovac

Traži se pomoć građana: Kod Sarajeva nestao Šefik Dupovac

Molimo vas za razumijevanje i pozivamo vas da se odazovete u što većem broju kako bismo zajedno pokušali pronaći našeg nestalog sugrađanina.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i solidarnosti", poručili su iz Mjesne zajednice Dolac na Lašvi, piše vitez.info.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije