Nestao 68-godišnji muškarac u BiH: Jeste li ga vidjeli?

2
Radiosarajevo.ba
Nestao 68-godišnji muškarac u BiH: Jeste li ga vidjeli?
FOTO: MUP RS-a / Nestao je prije 9 dana

Policijskoj upravi Banja Luka prijavljen je nestanak Vojislava Vučića.

Prema navodima iz prijave, Vučić se 7. marta ove godine udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu, a njegov nestanak prijavljen je tri dana kasnije.

"Policijskoj upravi Banja Luka prijavljeno je da se navedeno lice, oko 22 sata udaljilo iz porodične kuće iz ulice Sanska broj 12, Grad Banja Luka, odakle mu se izgubio svaki trag", saopšteno je iz PU Banja Luka.

Suljagić o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici: 'To je nešto što čekamo 30 godina'

Suljagić o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici: 'To je nešto što čekamo 30 godina'

Nestali Vučić ima 67 godina, visine je oko 170 centimetara, težine oko 70 kilograma, srednje tjelesne konstitucije i smeđe kratke kose, piše Srpskainfo.

U vrijeme nestanka na sebi je imao kraću jaknu maslinasto zelene boje sa kapuljačom, crvenu duksericu sa kapuljačom, plave hlače i duboke kožne cipele bež boje. Na desnom ramenu ima tetovažu vuka.

Policijska uprava Banja Luka, ali i porodica nestalog, apeluju svim građanima, ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja o istoj, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije