Nebojša Vukanović uzburkao duhove: 'Ako Milorad Dodik ode, Igor dolazi. To je sigurno'

1
Radiosarajevo.ba
Nebojša Vukanović uzburkao duhove: 'Ako Milorad Dodik ode, Igor dolazi. To je sigurno'
Foto: Kolaž / Nebojša Vukanović i Milorad Dodik

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović u emisiji Istraga sedmice na Hayat TV govorio o aktuelnim temama, kako u regionu, tako i u Bosni i Hercegovini.

Govorio je i o Igoru Dodiku, sinu predsjednika RS-a Milorada Dodika, koji je postao sekretar SNSD-a.

"Ako Dodik ode, Igor dolazi. To je sigurno. Da nije Catherine Ashton došla, Dodik bi bio osuđen. Kakva je uloga Libermana bila. Kakvu ulogu imaju MOSSAD i Izrael na ponašanje Dodika. Kako da ja Srbin iz Trebinja više govorim o stradanju Palestinaca, nego Bošnjaci. Ja nisam rusofil, da sam u Rusiji prošao bih ko Navaljni. Zapad nema dobre namjere ni prema Bošnjacima, ni prema Srbima. Dok god budemo slušali interese stranaca, nećemo krenut naprijed", poručio je Vukanović.

Sjajne vijesti: OKI Fantomi treći put uzastopno osvojili titulu prvaka Europe

Sjajne vijesti: OKI Fantomi treći put uzastopno osvojili titulu prvaka Europe

Naveo je kako je Bosna i Hercegovina idealna zemlja za mafiju.

"Ne funkcioniše zdravstvo, pravda, svi smo sirotinja, medijski smo kontaminirani. Kreće ozdravljenje prvo unutrašnjim konsenzusom. Najavljujem kandidaturu za člana Predsjedništva i prvo što ću uraditi je da ću obići bošnjačka, srpska i hrvatska stratišta. Ja bih razvalio da nije konsenzus 50.000.

Vojin Mijatović je potrošena ličnost. Što sad ne brani Bosnu i Hercegovinu u Banjoj Luci. Trivić nema dil sa Dodikom. Draška je Dodik uhvatio u makaze i on igra kako Dodik kaže. Sluša Dodika kao Nešić. Nećemo podržati SNSD i Draška. Koliko imamo Sky ministara, a hoćemo u Evropu?!", pita Vukanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije