Nakon otkazivanja saradnji: Robert Dacešin traži podršku svojih pratilaca

6
Radiosarajevo.ba
Nakon otkazivanja saradnji: Robert Dacešin traži podršku svojih pratilaca
Foto: Facebook / Robert Dacešin

Nakon nedavnog prekida saradnje s Alternativnom televizijom (ATV) i jednom neimenovanom agencijom zbog stava o Srebrenici, bh. travel influenser iz Banje Luke, Robert Dacešin, nastavlja svoje putovanje i snimanje, sada uz mogućnost podrške od strane pojedinaca.

Dacešin je nedavno komentarisao sporne udžbenike historije u bh. entitetu RS, ističući važnost sjećanja na "8.000+ žrtava u Srebrenici", nakon čega je dobio brojne pohvale i podršku. U svom obraćanju, izrazio je zahvalnost za podršku i najavio poboljšanja u svojim videima.

"Dragi ljudi, nakon svega što se izdešavalo u proteklih nekoliko dana, mogu samo reći HVALA. Obećavam da će naredna videa biti još bolja i kvalitetnija," napisao je Dacešin. On je istakao da svaki video zahtijeva značajno vrijeme i resurse, te da planira angažovati dodatne osobe kako bi unaprijedio sadržaj.

Politička apatija: Ako na mladima svijet ostaje, BiH se ne piše dobro

Politička apatija: Ako na mladima svijet ostaje, BiH se ne piše dobro

Kako bi prikupio potrebna sredstva, Dacešin je otvorio kanal za donacije na platformi Patreon. Donatori će imati priliku dobiti ekskluzivan sadržaj, uključujući behind-the-scenes momenate, kao i prve informacije o njegovim putovanjima i snimanjima.

"Ukoliko vam se dopadaju videa koja snimam i želite me podržati, otvorio sam profil na Patreonu," poručio je Dacešin, dodajući da će svaki simbolični iznos biti uložen u angažovanje dodatnog osoblja kako bi video sadržaj bio još kvalitetniji.

Ovaj potez omogućava Dacešinu da nastavi svoje putničke avanture, a istovremeno pruža priliku fanovima da budu dio njegovog kreativnog procesa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije