'Na RS-u je da ocijeni sve opasnosti i probleme u vezi sa referendumom'

Srna
'Na RS-u je da ocijeni sve opasnosti i probleme u vezi sa referendumom'
/ Foto: Anadolija
Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je da su na sastanku sa predsjednikom i premijerom Srbije Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem u Beogradu, ponovljeni stavovi Srbije da se neće miješati, odnosno da neće ni podržavati, ni osporavati odluke.

"Na nama je da ocijenimo sve opasnosti i probleme koje mogu da izazovu odluke koje donosimo mi u RS", rekao je Dodik novinarima nakon sastanka.

On je zahvalio Srbiji za mogućnost za razgovor o svim važnim elementima razvoja situacije u regionu.

"Na nama je odgovornost, naravno, u vezi sa svim odlukama u Srpskoj. Republika Srpska smatra da sve što čini, čini u skladu sa zakonima i da postoji određena spekulacija vezano za prava i ono što ostaje Dan Repbulike Srpske", naveo je on.

Dodik je istakao da je Republika Srpska jedinstvena u pogledu da se odbrani 9. januar kao Dan Republike, i u vezi sa tim biće nastavljene dalje aktivnosti.

Predsjednik Srpske je rekao da je ovo bio jedan odgovoran i kreativan sastanak na kojem su predstavnici Srpske upoznati sa stavovima državnog rukovodstva Srbije i naglasio da je ponosan na Srbiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije