Na izlazu iz BiH čeka se i do 90 minuta

Radiosarajevo.ba
Na izlazu iz BiH čeka se i do 90 minuta


Na GP Bosanska Gradiška na izlazu iz BiH čeka se oko sat i 30 minuta, dok se na ulazu u BiH čeka oko 1 sat.

Na GP Doljani, Bosanski Brod, Izačić i Velika Kladuša na prelazak granice čeka se oko 30 minuta.

Na ostalim graničnim prijelazima za sada nema dužih zadržavanja, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Na putnim pravcima u BiH saobraća se bez dužih zastoja.

Na dionicama s aktuelnim radovima tokom dana saobraća se sporije, a izdvajamo magistralne puteve: Jablanica-Prozor, Živinice-Šićki Brod-Srebrenik, Livno-Kolo, Široki Brijeg-Posušje, Kupres-Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje i Lašva-Zenica.

Do povremenih obustava saobraćaja, zbog deminerskih radova, dolazi na putnom pravcu M-14.1 Bosanski Brod-Odžak (na lokalitetu Liješće, od 08-18 sati).

Zbog održavanja brdske auto-trke “VLASENICA 2012.“, danas do 14.30 sati i sutra od 10.30 do 13.30 sati na snazi je zabrana saobraćaja za sva vozila na magistralnom putu M-19 Vlasenica-Han Pijesak. Za vrijeme obustave vozila će se preusmjeravati na alternativne putne pravce: Vlasenica-Kladanj-Sarajevo i Vlasenica-Kladanj-Olovske Luke-Han Pijesak-Sokolac.

Danas se na području Gračanice (M-4 Doboj-Tuzla) održavaju 14. moto susreti, pa zbog povećanog broja motociklista skreće se pažnja ostalim učesnicima u saobraćaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije