Muž Segmedine Srne objavio dirljivu poruku: Ljubavi, sa tobom u našim srcima zauvijek

0
Radiosarajevo.ba
Muž Segmedine Srne objavio dirljivu poruku: Ljubavi, sa tobom u našim srcima zauvijek
Foto: FB / Admir Bajramovic / Segmedina Srna-Bajramović sa porodicom

Segmedina Srna-Bajramović, novinarka, političarka i aktivistkinja, preminula je 31. maja u 49. godini u Sarajevu.

Njen suprug Admir Bajramović objavio je na svom Facebook profilu kolaž fotografija i još jednu dirljivu poruku 7. juna, osam dana nakon njene smrti. 

"Mirno spavaj majko, ljubavi, ne brini za nas, mnogo si nam dobrih ljudi ostavila, da nas utješe, ohrabre, snage daju da ponosno koračamo dalje, sa tobom u našim srcima, mislima, zauvijek. Hvala svim prijateljima i dobrim ljudima, koji se silno trude da nam pomognu i otjeraju tugu", navodi se u poruci u čijem potpisu su sinovi Affan, Arman i suprug Admir.

Potvrđena optužnica protiv Ibrahima Hadžibajrića i ostalih

Potvrđena optužnica protiv Ibrahima Hadžibajrića i ostalih

Podsjetimo, veliki broj prijatelja, kolega i građana došao je 2. juna na posljednji ispraćaj Segmedini Srni-Bajramović na Gradskom groblju Bare.

Prije dženaze, u tišini i dostojanstveno u sali Parlamenta Federacije BiH mnogi iz svijeta politike, njeni prijatelji, kolege, poznanici prisustvovali su komemoraciji Segmedini Srni-Bajramović i izrazili saučešće porodici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije