Muriz Memić pokazao "svoje dokaze": Zašto ovaj kombi nije mogao ubiti Dženana

O. K, F. Z.
Muriz Memić pokazao "svoje dokaze": Zašto ovaj kombi nije mogao ubiti Dženana
Foto: Faruk Zametica / Radiosarajevo.ba / Kombi koji je navodno udario Dženana

Danas je na protestima Muriz Memić ispred Narodnog pozorišta otkrio kako izgleda kombi koji je navodno te kobne noći udario Dženana.

Kombi je dovezen ispred Narodnog pozorišta, a ima sva oštećenja koja je imao i kombi Ljube Seferovića.

"Pozivam vlast da uzme ovaj kombi i zaleti se u mene, ja ću stati mirno, nek me udari, ako napravi istu štetu, eno mu svo moje imanje. Koje će ljudsko tijelo napraviti ova oštećenja. Ova smo mi napravili sa kamenom od 10 kila", zaključio je Muriz.

Muriz je nakon što je ovo sve izjavio drvenom palicom razlupao kombi da bi pokazao kolika šteta mora da nastupi da bi kombi bio razbijen, kako su naveli na suđenju.

Simbolično je Muriz pokazivao dijelove kombija za koje su kazali da je u njih udarilo tijelo Dženana Memića kada je udaren.

"To je štok za koji kažu da ga je udario glavom. Far razbio debelim mesom", kazao je Muriz.

Na ovaj način Muriz i Ifet su poakzali sve nelogičnosti u svjedočenjima i vještaćenjima u slučaju Dženana Memića.

Pogledajte kako su Muriz i Ifet sve objasnili.

"Rekao je neki dan da će biti teško naći ubice Dženana i Davida. Milane ubico, daj ostavku i ukloni sramotu pravosuđa. Poručujem i Dalidi Burzić, da je se necu okanit, sve dok se ovo ne završi. Neka dođu svi tužioci u jednu sudnicu sa Ifetom i neka vide dokaze, apa neka vide ko je upravu. Poručujem Dodiku da ne govori kako su ove grupe radikalne, evo pogledaj Milorade, deset policajaca nas osigurava, i to sve na Murizov obraz", zaključio je Muriz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije