Misterija u Bosni: Gdje je nestala Tanja? Usred noći bosa preskočila balkon i - nestala

13
Radiosarajevo.ba
Misterija u Bosni: Gdje je nestala Tanja? Usred noći bosa preskočila balkon i - nestala
Foto: Facebook / Tania Varajić

Intenzivna potraga za kanadskom državljankom Tanjom Varajić (23) još uvijek nije dala rezultate, a u cilju njenog pronalaska i otkrivanja misterije nestanka rodbina i poznanici napravili su Facebook grupu "Traži se Tanja Varajić".

Na toj stranici objavljena je i poruka porodice uz molbu svima da pomognu u njenoj potrazi.

"Taco nedostaješ nam. Svaki dan se nadamo da ćemo da ugledamo i zagrlimo ili da čujemo od tebe, tu sam, dobro sam. Nije važno ni zašto, ni kako, ni ko. Ko god ti pomaže, hvala mu, neka se ne brine, ne treba da se ne boji, nikoga ne krivimo, niti se ljutimo. Ne treba da se plaši. Vrati se Taco. Javi da znamo da si dobro. Ako ne možeš sama zamoli neka ti neko pomogne, a mi ćemo pomoći njima.

Pitali smo nadležne: Kako se građani BiH mogu liječiti kad su u inostranstvu?

Pitali smo nadležne: Kako se građani BiH mogu liječiti kad su u inostranstvu?

Tvoji
Tata, Mama, brat i sestre

PS. Tifani is fine and waiting for you", navedeno je u poruci na kraju koje je objavljen i kontakt telefon 065/ 625 575.

U Policijskoj upravo Doboj su za Glas Srpske rekli da je u toku intenzivna potraga za nestalom djevojkom.

Misteriozni nestanak u Doboju: "Preskočila babin krevet, iskočila kroz prozor bosa..."

Misteriozni nestanak u Doboju: "Preskočila babin krevet, iskočila kroz prozor bosa..."

Podsjetimo, Tanji Varajić se izgubio svaki trag 4. jula u noći kada se, nakon što je preskočila preko bakinog kreveta pa preko balkona stana u ulici jug Bogdana u Doboju, udaljila u nepoznatom pravcu. Kamere su snimile njen izlazak iz kuće, ali niko je više nikad nije vidio.

Ona je po izlasku iz stana na sebi imala bijelu majicu, sivu trenerku, dok na nogama nije imala obuću. Sitnije je građe, visine oko 163 cm, težine oko 54 kg, kratke smeđe kose (ošišana na jedan cm) i plavih očiju.

Jako važan detalj koji se otkrio tokom istrage jeste da je nosila jaknu koju je i donijela kući, ali ta jakna ne pripada njoj. Ne zna se čija je... Jakna je plave boje, uniseks modela, a apeluje se na sve koji je prepoznaju ili bilo šta znaju o ovom odjevnom predmetu, a prije svega kome pripada, da se odmah jave nadležnima ili porodici, jer bi to mogao biti važan trag do nestale djevojke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (13)

/ Povezano

/ Najnovije