Ministar Ramo Isak sastao se sa predsjednikom Saveza ratnih vojnih invalida u FBiH

5
Radiosarajevo.ba
Ministar Ramo Isak sastao se sa predsjednikom Saveza ratnih vojnih invalida u FBiH
Foto: Facebook / Ramo Isak sa predsjednikom Saveza ratnih vojnih invalida u FBiH

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak primio je danas u posjetu Esada Delića, predsjednika Saveza ratnih vojnih invalida u Federacije Bosne i Hercegovine.

Na satanku su razgovarali o aktuelnoj političkoj i sigurnosnoj situaciji na području Federacije Bosne i Hercegovine te o položaju ratnih vojnih invalida u Federaciji BiH.

Ministar Isak podržao je rad Saveza te istakao kako bi žrtvu koju su tokom agresije na BiH podnijeli svi učesnici u odbrani suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine trebalo više cijeniti i uvažavati. Naglasio je da su branoci najzaslužnija kategorija ljudi zbog kojih danas imamo državu te da zaslužuju punu podršku institucija vlasti i šire društvene zajednice.

Bijela kuća ponovila da je SAD protiv izraelskog kopnenog napada na Rafah

Bijela kuća ponovila da je SAD protiv izraelskog kopnenog napada na Rafah

Predsjednik Delić istakao je da samo zajedničkim snagama i radom na priznavanju prava branilaca i članova njihovih porodica možemo očekivati i poboljšanje statusa ratnih vojnih invalida.

Zahvalio se ministru Isaku na prijemu i podršci u radu te pohvalio njegov trud i zalaganje koji ulaže na poboljšanju sigurnosne situacije na području Federacije Bosne i Hercegovine, navodi se u saopćenju.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST Ministar Isak sastao se sa predsjednikom Saveza ratnih vojnih invalida u FBiH Federalni ministar...

Posted by Ramo Isak on Wednesday, April 17, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije