! / Mijatović razotkriva sve: Hapšenja u Banjoj Luci su pokazna vježba Milorada Dodika

18. 09. 2021. u 13:17:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH oglasio se putem Facebooka i komentarisao posljednja hapšenja u Banjoj Luci te se pozvao na usvajanje zakona o porijeklu imovine.

"Hapšenja u Banjoj Luci su pokazna vježba Milorada Dodika kako se prođe kad se krade bez njega. Stevandić počeo da solira i kazna odmah, nek se spreme Nešić, Selak, Radović, na kraju pa i napravio je milionere od njih. Naravno sve plaća narod pod zastavom Srpske i to na ćirilici! Javna je tajna ko i koliko krade u svakom dijelu javnog sektora i to traje decenijama, ni ova imena uhapšenih nisu nikakvo iznenađenje", poručio je Mijatović.

Dodao je kako je neophodan Zakon o porijeklu imovine.

"Svi ovi ljudi nisu za kafe imali prije dolaska na pozicije unutar režima. Zakon će biti donijet jednog dana i prijavit ću se sam da prvi budem tretiran zakonom jer se račun narodu mora položiti, a ja nemam šta kriti za razliku od mnogih", napisao je Mijatović.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA