Lijepe vijesti: Na Ilidži pronađena djevojčica Amra Durić (12)

1
Radiosarajevo.ba
Lijepe vijesti: Na Ilidži pronađena djevojčica Amra Durić (12)
Foto: Privatni album / Amra Durić

Nakon intenzivne potrage koja je trajala cijeli jučerašnji dan, maloljetna Amra Durić (12) iz Fojnice, čiji je nestanak prijavljen u subotu navečer, na svu sreću uspješno je pronađena.

Prema pisanju lokalnih medija, djevojčica je pronađena na području Ilidže, zahvaljujući brzoj reakciji policije i pomoći građana.

Nakon prijave nestanka, svi raspoloživi resursi Policijske stanice Fojnica, uz podršku kolega iz drugih policijskih stanica, uključeni su u potragu.

Liga prvaka dolazi u Sarajevo: SFK 2000 domaćin kvalifikacijskog turnira

Liga prvaka dolazi u Sarajevo: SFK 2000 domaćin kvalifikacijskog turnira

Amra je pronađena u sigurnom stanju, a nakon što su policajci potvrdili njen identitet, djevojčicu je preuzela njena majka.

Porodica Durić izrazila je zahvalnost policiji, građanima i medijima na podršci i brzoj reakciji koja je rezultirala pronalaskom djevojčice.

Iz Policijske stanice Fojnica navode da će se i dalje provoditi istraga kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do njenog nestanka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije