Lider SNSD-a otvorio dvoranu vrijednu 15 miliona KM: Evo kako Dodik šutira loptu

9
Radiosarajevo.ba
Lider SNSD-a otvorio dvoranu vrijednu 15 miliona KM: Evo kako Dodik šutira loptu
Foto: Facebook / Ljubiša Ćosić / Otvorena sportska dvorana u Istočnom Sarajevu

Lider SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik prisustvovao je danas otvorenju sportske dvorane u Istočnom Sarajevu.

Ovom prilikom, Dodik je odlučio pokazati svoje košarkaške sposobnosti te je u nekoliko navrata šutirao loptu na koš, a fotografije koje to pokazuju objavio je na svom Facebook profilu Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva.

On je poručio da je danas za njega bio divan dan iako je imao najviše radnih obaveza od preuzimanja mandata.

„U odvojenim susretima ugostili smo naše prijatelje, premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i ministra trgovine i turizma Srpske Suzanu Gasić, ljude koji razumiju našu želju za radom i napretkom i podržavaju nas u tome“, kazao je Ćosić.

Kolegama je poželio uspjeh u radu, stabilnost i mnogo realizovanih projekata.

„I na kraju dana, posebno sam ponosan na činjenicu da smo otvorili novu sportsku dvoranu u našem gradu. Dvorana koja je u nekom ranijem periodu bila simbol nerada, nemara i neuspjeha, a današnjeg rada, uspješnog završetka preuzimanja poslova i brige za lokalnu zajednicu. Definitivno svaki dan idemo dalje i radimo sve jače za naš grad“, poručio je Ćosić.

Inače, ova dvorana vrijedna je 15 miliona KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije