Kosovo: Danas marš podrške suverenoj, jedinstvenoj i građanskoj BiH

5
Radiosarajevo.ba
Kosovo: Danas marš podrške suverenoj, jedinstvenoj i građanskoj BiH
FOTO: Radiosarajevo.ba / Podrška BiH stiže sa svih strana

Organizacija "Naša inicijativa" organizivat će danas marš podrške suverenoj, jedinstvenoj i građanskoj Bosni i Hercegovini.

Njihovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

"Naša inicijativa poziva sve Bošnjake, ali i ljude svih drugih nacija koje žive u Prizrenu, da nam se u subotu pridruže na Maršu podrške Bosni i Hercegovini. Okupljanje je zakazano za 13 sati, ispred Prizrenske lige. Marš će se dalje nastaviti ka Šadrvanu, gdje će se okupljenim građanima obratiti predstavnici organizatora.

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

U trenucima u kojima se ponovo javljaju ideje o podjeli Bosne i Hercegovine, gdje se veličaju presuđeni ratni zločinci i gdje se ponovo prijeti oružjem i sukobima, našoj matici je izuzetno teško! #NAŠA ne može i ne smije šutjeti, već poziva sve Bošnjake, ali i druge ljude, bez obzira na političku pripadnost i ostale eventualne razlike, da nam se pridruže jer je svrha marša daleko IZNAD svih potencijalnih razlika", naveli su organizatori u pozivu.

"Okupimo se i pružimo bezuslovnu i bezrezervnu podršku JEDINSTVENOJ, SUVERENOJ i GRAĐANSKOJ Bosni i Hercegovini", dodaje se u pozivu.

Marš će biti održan uz obavezno pridržavanje svih propisanih COVID mjera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije