Košarkaši Hemofarma zavejani u Hercegovini

Radiosarajevo.ba
Košarkaši Hemofarma zavejani u Hercegovini

Košarkaši Hemofarma iz Vršca i dalje su blokirani u mjestu Drežnica, između Jablanice i Mostara, ali su bezbjedni jer mještani mogu da im pruže pomoć, izjavio je predsjednik Vlade RS-a Aleksandar Džombić.

Džombić je istakao da su mašine koje raščišćavaju put udaljene oko šest-sedam kilometara od autobusa, ali da su mještani uspjeli da dođu do autobusa, da su odnijeli čaj i hranu košarkašima, te razgovarali s njima.

"Oni nisu htjeli da napuste autobus jer imaju gorivo, ali ako mašine ne bi došle, mještani će ih odvesti u obližnji restoran koji će raditi čitavu noć, tako da su, prema sadašnjim informacijama koje smo dobili, oni bezbjedni", rekao je Džombić za Radio Republike Srpske, javile su Nezavisne.

Džombić je dodao da je razgovarao sa federalnim premijerom Nerminom Nikšićem, koji ga je obavijestio gdje se nalazi autobus u kojem su košarkaši. Autobus sa košarkašima Hemofarma i stručnim štabom krenuo je juče ujutro iz Vršca, ali su na zahvaćeni snježnim nevremenom.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije