Konkurs EUphoria traje do 20 decembra

Radiosarajevo.ba
Konkurs EUphoria traje do 20 decembra
Konkurs za kreativne radove Euphoria bliži se svom kraju. Svi kreativci koji imaju svoj stav prema našem putu u Evropsku uniju imaju priliku da do dvadesetog decembra pošalju ssvoje radove na adresu konkurs@radiosarajevo.ba

Imena pobjednika objavit ćemo 27 decembra, a tada će biti objavljeno i ime autora kome pripada glavna nagrada konkursa - put u jednu od evropskih prijestolnica.

Pravila učestvovanja u konkursu pročitajte ovdje

Dobitnici nagrada za novembar


Prvoplasirani u mjesecu novembru je rad „Nove boje življenja“ Damira Šapine iz Bugojna.

Rad pod nazivom „Nove boje življenja“ prikazuje jednostavnu poruku - Bolja budućnost u europskoj BIH je prikazana kroz kolorit duge pretvoren u zvijezdu nad sumornim krajolikom Bosne i Hercegovine.




Drugu nagradu u novembru osvojio je Admir Jugo iz Sarajeva. On nam je predstavio automobilsku registraciju Bosne i Hercegovine na njenom putu prema Evropskoj uniji.




Treća nagrada dodijeljena je stripu koji potpisuju Goran Čeličanin iz Varvarina - Srbija i Radoslav Nenadić Braco iz Glamoča.



Utješne nagrade dobijaju Admir Šljivnjak i Dalida Karić Hadžiahmetović



Dobitnici nagrada za oktobar


U mjesecu oktobru žiri je odabrao radove Rešada Sultanovića iz Kladnja kao najbolje.





Sanelu Prazini iz Sarajeva pripada druga nagrada.



Fotografije Drage Palavre iz Beča osvojile su treću nagradu.






radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije