Komšić: Pejić je ostavio neizbrisiv trag na bh. kulturno-umjetničkoj sceni

Fena
Komšić: Pejić je ostavio neizbrisiv trag na bh. kulturno-umjetničkoj sceni
FOTO: Radiosarajevo.ba / Željko Komšić

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je telegram saučešća porodici, prijateljima i kolegama povodom smrti predsjednika Hrvatskog narodnog vijeća BiH Marija Pejića, komunikologa, sociologa, autora i producenta nekoliko stotina raznih kulturno-umjetničkih i obrazovnih manifestacija.

"Kao i mnoge građane Sarajeva mnogo me pogodila i rastužila vijest o smrti našeg dragog prijatelja Marija Pejića", rekao je Komšić.

"Mario je bio vrhunski profesionalac u svojoj profesiji. Ostavio je neizbrisiv trag na bosanskohercegovačkoj kulturno-umjetničkoj sceni i u medijskom djelovanju. Obitelji, prijateljima i kolegama preminulog upućujem izraze najdublje sućuti i suosjećam sa njihovom boli", navodi se u telegramu Željka Komšića, saopšeno je iz njegovog kabineta.

Podsjetimo se, Marijo Pejić, predsjednik Hrvatskog narodnog vijeća BiH, preminuo je danas u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije