Kojović: U invaziji mržnje, mi smo imali kampanju ljubavi

Radiosarajevo.ba
Kojović: U invaziji mržnje, mi smo imali kampanju ljubavi
FOTO: Radiosarajevo.ba / SAbina Ćudić i Predrag Kojović

U očekivanju izbornih rezultata, Predrag Kojović, lider Naše stranke osvrnuo se na prethodnih mjesec dana predizborne kampanje: 

"Mislim da je bila velika hrabrost krenuti u kampanju s kakvom je krenula Naša Stranka. U invaziji mržnje, širenja straha i obaćavanja novih sukoba, mi smo išli s kampanjom koja je, u principu, bila kampanja ljubavi. Pozivali smo na zajedništvo, na Bosnu i Hercegovinu koja je bratstvo u različitosti. Nismo prekršili ni jedan zakon, nismo imali ni jedan poster na banderi, u subotu u sedam sati ujutro obustavili smo promociju na društvenim mrežama... 

To je ono što bih volio da zauvijek ostane obilježje Naše stranke - neko ko se ponaša onako kako očekuje da se i drugi ponašaju", rekao je Kojović. 

Očekivanja? u Našoj stranci ne žele da prejudiciraju rezultate: 

"Mislim da je svako ko izlazi sa rezultatima neozbiljan i želi da prejudicira CIK-ovu objavu", izjavio je Kojović, predyjednik Naše stranke i nosilac liste za PS BiH. 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije