! / Sarajlije se opraštaju od oca i sina koji su preminuli od posljedica koronavirusa

05. 08. 2020. u 18:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 210

Nakon što su od posljedica koronavirusa preminuli Mustafa Imamović a potom i njegov sin Midhat Imamović, inače uposlenik Općine Novi Grad Sarajevo u ovoj najmnogoljudnijoj općini otvorena je knjiga žalosti.

Knjiga žalosti je otvorena u Galeriji Općine Novi Grad u koju se građani mogu upisati danas i sutra u periodu od 10:00 do 16:00 sati, piše Hayat.

Knjiga žalosti za Mustafu i Midhata Imamovića - undefined

Foto: Hayat: Knjiga žalosti za Mustafu i Midhata Imamovića

Podsjećamo, ova nezapamćena tragedija od početka pandemije koronavirusa i dalje izaziva šok i nevjericu kod građana.

Naime, dok je Mustafa Imamović ispraćan na vječni počinak, njegov sin Midhat također je preminuo od koronavirusa. Tada je prof. dr. Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a kazala da Midhat nije imao drugih oboljenja.

Mustafa je, podsjećamo tokom agresije na BiH teško ranjen i bio je jedan od organizatora otpora u Olimpijskom selu na Mojmilu.

Sve pozitivne misli upućene su ka njihovoj majci koja se također bori sa koronavirusom.

Uposlenici, prijatelji i poznanici oca i sina Imamović danima se opraštaju od njih uz riječi da su u pitanju gromade od ljudi, izuzetni prijatelji i insani u pravom smislu te riječi.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA