Kakvo nas vrijeme očekuje sutra?

Radiosarajevo.ba
Kakvo nas vrijeme očekuje sutra?

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje mala do umjerena oblačnost i sunčano vrijeme.

U jutarnjim satima, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, s maglom ili niskim oblacima. Vjetar će biti slab, uglavnom južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 5, na jugu do 7, a najviša dnevna od 8 do 15 stepeni

U Sarajevu će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U jutarnjim satima, u kotlinskim dijelovima grada, s maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperatura oko 0, a najviša dnevna oko 8 stepeni. 

Danas je u našoj zemlji bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka bilo je u Hercegovini. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka. 

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica i Goražde 2 stupnja, Kupres i Sokolac 6, Mostar, Sarajevo i Srebrenica 7, Stolac 8, Bugojno i Livno 9, Drvar, Neum, Trebinje i Zenica 10, Prijedor 11, Zvornik 12, Doboj i Tuzla 13, Sanski Most 14, Banja Luka i Bijeljina 15, Bihać i Gradačac 16 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije