Kakvo nas vrijeme očekuje sutra?

Radiosarajevo.ba
Kakvo nas vrijeme očekuje sutra?

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove s maglom ili niskim oblacima. Vjetar, slab, zapadni i sjeverozapadni. Jutarnje temperature od 4 do 11 stepeni, na jugu do 15, a dnevne od 20 do 27 stepeni.

U Sarajevu pretežno sunčano. U jutarnjim satima i dio prijepodneva, u kotlinskim dijelovima grada, s maglom ili sumaglicom. Jutarnja temperatura oko 7, a dnevna oko 22 stepena, piše Fena

U Bosni i Hercegovini danas je prevladavalo sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove je bilo magle ili niskih oblaka.  

Temperature u 14.00 sati: Bjelašnica 9 stepeni, Goražde 16, Sokolac 17, Ivan-sedlo, Sarajevo 18, Kupres, Srebrenica 19, Bugojno, Zenica 20, Livno 21, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Neum, Prijedor, Sanski Most, Zvornik 22, Trebinje 23, Bihać, Drvar, Mostar, Stolac, Tuzla 24 i 

Čapljina 26 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije