Jerry Weismann održao predavanje u Tuzli

Radiosarajevo.ba
Jerry Weismann održao predavanje u Tuzli

Foto: Top.ba

U okviru 15. međunarodnih poslovnih susreta u Tuzli ”Promo 2009”, Jerry Weismann, poznati svjetski stručnjak u pripremanju prezentacija, održao je danas u Tuzli predavanje o “Vještinama i tehnikama uspješne prezentacije i govora”. Predavanje u Tuzli dio je Weismannove turneje po jugoistočnoj Europi, a u organizaciji PROMO International grupe i Zagrebačke škole za ekonomiju i menadžment.

Poznatom svjetskom stručnjaku u pripremanju prezentacija Jerryju Weismannu predsjednik Cisco korporacije pripisao je zaslugu rasta dionica nakon što je, prije prve javne ponude dionica, podučio njihove ljude kako da to urade na najbolji način. Od tada je Weismann obučio izvršne direktore za više od 500 promocija prve javne ponude dionica i pomogao im prikupiti stotine milijardi dolara.

Njegovi su klijenti na stotine svjetski poznatih firmi, uključujući Yahoo!, Intel, Sicso Systems, Intuit, Dolby laboratories i Microsoft. Najpoznatiji svjetski edukator u području korporacijskih izlaganja podučava odgovorima na nekoliko pitanja. To se prije svega tiče pitanja - šta oni koji vam postavljaju teška pitanja zaista žele?

Osnivač i predsjednik Power Presentations Ltd u Foster Cityju u Kaliforniji zagovara primjenu isprobanih tradicionalnih tehnika borilačkih vještina pri suočavanju s najtežim pitanjima, a to su: koncentracija, samoodbrana, ravnoteža, okretnost, disciplina i samokontrola.

fena/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije