RS / Trivić se oglasila nakon uvreda u Skupštini: Bila sam zatečena i pod emocijama

24. 10. 2019. u 14:05:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 22

"Želim javno da se zahvalim kolegama poslanicima, predsjedniku Borenoviću, novinarima i svim građanima koji su mi pružili podršku zbog onog juče u Narodnoj skupštini", poručila je narodna poslanica PDP Jelena Trivić, nakon što je juče dobila uvrde od narodnog poslanika SNSD Ilije Tamindžije.

"Ne volim ulogu žrtve, zaista. Kritike, uvrede, blaćenja i ostalo što je dio političkog života mogu da trpim do iznemoglosti. Ali ono juče nije bio napad samo na mene, nego i pokušaj skrnavljenja moje porodice, a porodica je svetinja. Zato sam reagovala i ja. Možda nespretno, možda glupo, ali ipak sam bila malo zatečena i pod emocijama", poručila je Trivić.

Dodaje da radi korektnosti, istine i obaveze prema kolegama poslanicima, želi istaći da mnogi narodni poslanici nisu čuli šta je gospodin rekao.

"Objasniću – kada je u Skupštini galama i kada poslanici jedni drugima dobacuju, mi jedni druge u sali podjednako čujemo bez obzira ko je ozvučen. Ali, na TV snimku se jasno čuje šta je rečeno jer zvuk hvata samo onoga ko je ozvučen, ostali koji dobacuju se čuju u pozadini i to samo ako baš galame", dodala je ona, piše Srpskainfo.

Naglašava da veruje da potpredsednica koja je tada vodila zasjedanje, gospođa Stojčić nije čula, jer se u tom momentu obraćala kolegi Staniću.

"U nadi da će ovo biti poslednja uvreda ove vrste prema bilo kome u Narodnoj skupštini i da će nam svima, pa i meni, poslužiti za nauk, još jednom se zahvaljujem onima koji su izrazili svoje negodovanje povodom ovog događaja", poručila je Trivić.

Zastupnik SNSD-a na sjednici NSRS: Trivić je zaljubljena u Stanivukovića

Podsjećamo, na jučerašnjoj sjednici NSRS-a tokom rasprave zatupnika SNSD-a Ilije Tamindžije i Draška Stanivukovića iz PDP-a, zastupnik SNSD-a je rekao kako je Jelena Trivić zaljubljena u stranačkog kolegu Draška Stanivukovića.

"Gospodin Stanivuković, ja znam da njegova Jeca profesorica, koja je zaljubljena u njega, da joj je krivo za bilo kakve kvalifikacije", rekao je Tamindžija, a potom je poručio da treba "smiriti" zastupnika Stanića koji je negodovao na izjavu Tamindžije.

"Smirite Stanića, dajte bensedin Staniću", rekao je Tamindžija.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA