Jaki udari vjetra: Upaljen žuti meteoalarm za cijelo područje BiH

0
Radiosarajevo.ba
Jaki udari vjetra: Upaljen žuti meteoalarm za cijelo područje BiH
Arhiv / Meteorolozi za danas najavili olujni vjetar

Zbog udara vjetra danas je na snazi je žuto upozorenje za cijelo područje BiH, osim za Prijedorsku regiju, javlja FHMZ. U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna temperatura oko 25 stepeni.

Ponedjeljak će u Bosni donijeti novu promjenu vremena i pretežno oblačno vrijeme, rijetko uz malo kiše. Temperature zraka će biti u padu, a u Hercegovini se očekuje umjerena oblačnost.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 22 stepeni.

Utorak u Bosni i Hercegovini više oblačnosti prije podne, sunčanije u drugoj polovini dana. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14 stepeni, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20, na jugu do 23 stepeni.

Srijeda u Bosni i Hercegovini donosi sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 6 i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20, na jugu do 24 stepeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije