Od utorka izmjena saobraćaja u sarajevskoj i vogošćanskoj ulici

0
Radiosarajevo.ba
Od utorka izmjena saobraćaja u sarajevskoj i vogošćanskoj ulici
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevo

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost Kantonalnom javnom komunalnom preduzeću "Rad" za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Hamdije Kreševljakovića, općina Centar, radi završetka radova na asfaltiranju saobraćajnice.

Izmjena saobraćaja počet će sutra, 19. oktobra u 18:00 sati, a okončat će se 21. oktobra 2021. godine u 15:00 sati.

Istog dana, u vremenu od 08:00 do 18:00 sati na snazi će biti izmjena saobraćaja i na lokalnoj saobraćajnici Svrake, općina Vogošća, zbog sanacije željezničko-cestovnog prelaza.

Ambasada SAD u BiH: Spremni smo odgovoriti na antidemokratske aktivnosti Milorada Dodika

Ambasada SAD u BiH: Spremni smo odgovoriti na antidemokratske aktivnosti Milorada Dodika

Bit će zabranjen saobraćaj na dijelu prelaza na kojem se izvode radovi, uz obavezu preusmjerenja saobraćaja alternativnim pravcima, osim vozila izvođača radova, stanara i vlasnika privrednih objekata u pojasu ove saobraćajnice.

Izvođači radova u ulici Hamdije Kreševljakovića i na saobraćajnici Svrake, KJKP “Rad” i JP “Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine” dužni su postaviti svu neophodnu opremu i signalizaciju na radilištima, te upućivati vozila na alternativne pravce.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije