Iz Parka 'Mladena Stojanovića': Nas je duplo više!

Faruk Zametica
Iz Parka 'Mladena Stojanovića': Nas je duplo više!
U Parku 'Mladena Stojanovića' opozocija je počela da šalje poruke sa bine.

Predstavnici Saveza za promjene - lideri SDS-a Mladen Bosić, PDP-a Branislav Borenović, NDP-a Dragan Čavić i drugi predstavnici opozicije došli su u banjalučki park „Mladen Stojanović“ gdje se na današnjim protestiam okupilo više od 10.000 građana iz svih krajeva RS-a.

Parkom ozvanjaju uzvici građana „Mile lopove!“, uz žvižduke, dok su pljeskom dočekali lidere opozicije. Među brojnim muzičkim numerama s razglasa se čuo i „Marš na Drinu“ te citati Vladimira Petrovića Disa.

Brojni su transparetni kritike aktulene vlasti u RS-u, a posebno usmjereni prema predsjedniku RS-a i SNSD-a Miloradu Dodiku.

Okupljanje opozicije u banjalučkom parku prate jake snage policije, raspoređene oko mjesta gdje se skup održava.

Vodeći sa bine pristalicama šalju poruke o promjenama u Republici Srpskoj, te ističu da stiže još mnogo naroda, da se napravi dovoljno mjesta za sve.

'Nas je duplo više. Ovdje su oni koji hoće promjene' rečeno je sa bine na protestima opozicije, a onda se prolomio gromoglasan aplauz. 

Pogledajte:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije