I granični policajac 'dilao travu'

Radiosarajevo.ba
I granični policajac 'dilao travu'


U zajedničkoj akciji Okružnog tužilaštva Banjaluka i policije kodnog naziva "Krug" juče je uhapšeno osam dilera, među kojima je i Radivoje Čanić, pripadnik Granične policije BiH, pišu Nezavisne.com.

"Nezavisne" saznaju da su, osim graničnog policajca, uhapšeni Aleksandar Grubješić i Dalibor Stjepanović, koji su i ranije dovođeni u vezu s trgovinom narkoticima.

Grubješić je označen kao vođa grupe koja se bavila nedozvoljenom trgovinom marihuanom.

Osim njih, uhapšeni su još i Goran Oljača iz Prijedora i Mladen Tomić iz Ljubije.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je da je tokom akcije "Krug" pretreseno osam lokacija na području Prijedora, Novog Grada i Gradiške, a na kojima su boravili osumnjičeni.

Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni su sprovedeni kod nadležnog tužioca u Prijedoru.

Iz CJB Banjaluka su istakli da će akcija biti nastavljena i u narednom periodu.

Maja Đaković-Vidović, portparol banjalučkog Okružnog tužilaštva, izjavila je da osumnjičene terete da su u periodu od kraja 2012. do marta ove godine nabavljali i preprodavali drogu zavisnicima na području Novog Grada, Prijedora i Gradiške.

Javnost je, međutim, ostala uskraćena za informaciju o količini zaplijenjene droge, kao i o kojoj vrsti droge se radilo u akciji policije i Tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su došle "Nezavisne", osumnjičene terete za prodaju marihuane, a većina ih je, kako saznajemo, odranije poznata s obzirom na to da se radi o narkomanima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije