Nezapamćene gužve ispred Drive-In punkta na Vrbanji

1
Radiosarajevo.ba
Nezapamćene gužve ispred Drive-In punkta na Vrbanji
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Gužve su sve veće

Epidemiološka situacija u glavnom gradu BiH svakim je danom sve lošija.

O tome svjedoče i brojke primljenih i preminulih pacijenata, ali i sve veći redovi ispred Drive-in punkta na Vrbanji kod SCC-a.

Njih je danas zabilježio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba, a sudeći prema fotografijama čini se da je red nikada veći budući da ga čini red dug nekoliko stotina metara.

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Postupak protiv sutkinje Lejle Numanović iz Gradačca zbog prepisivanja dijelova iz druge odluke

Drive-in punkt na Vrbanji, kao i oni na Ilidži, te u Novom Gradu i Semizovcu, rade svaki dan u terminima od 07:30 do 20:00 sati.

Iz Ministarstva zdravstva KS apeluju na građane da se vakcinišu, kako bi sačuvali svoje i zdravlje osoba u svojoj okolini.

Podsjećanja radi, tokom protekla 24 sata u Bosni i Hercegovini registrovana su još 1.442 slučaja zaraze koronavirusom (jučer 1307). Od tog broja, u Federaciji BiH je 1.212 novozaraženih osoba (KCUS nije dostavio podatke), u RS 144 i u Brčko distriktu 86.

Od posljedica zaraze u posljednja 24 sata preminule su 42 osobe (jučer 15), od kojih 24 u Federaciji BiH, 17 u RS i jedna osoba u Brčko distriktu.

Još 26 smrtnih ishoda prijavljeno je retroaktivno u Federaciji BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije