HSP utemeljio 5 podružnica u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
HSP utemeljio 5 podružnica u Sarajevu

Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine (HSP BiH) održala je utemeljiteljski zbor za pet novih podružnica s područja grada Sarajeva, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću te stranke. 

Riječ je o podružnicama Vogošća, Novo Sarajevo, Centar, Ilidža 
i Novi grad.

 Na utemeljiteljskom Zboru podružnica u Sarajevu prisustvovalo je i visoko izaslanstvo HSP-a BiH predvođeno predsjednikom Zvonkom Jurišićem, te dopredsjednicima Živkom Budimirom i  Josipom Perićem.

 U svom govoru Jurišić je dao potporu novoizabranom vodstvu sarajevskih podružnica u njihovom budućem radu, u širenju pravaške ideje i načela koje zastupa HSP BiH. 

 "Osobito nas raduje to kako iskrena i vjerodostojna politika koju vodi HSP BiH iz dana u dan dobiva sve više simpatija među građanima BiH, a što ove i druge novoutemeljene podružnice to potvrđuju", naglasio je predsjednik Jurišić.

 Sukladno Statutu stranke izabrano je vodstvo podružnica na čelu s predsjednicima i dopredsjednicima, tajništvom te nadzornim i izvršnim odborima. 

 Za predsjednika podružnice Vogošća izabran je Alden Ramusović, za dopredsjednike Minela Balta i Hedija Avdić, a za tajnicu Marina Marinović. 

 Za predsjednika podružnice Novo Sarajevo izabran je Vlado Džakula, za dopredsjednice Aleksandra Vojnović i Merzuka Vejzagić, a za tajnika Željko Gudelj. 

 Za predsjednika podružnice Centar izabran je Vinko Jakić, za dopredsjednike Dragan Topalović i Valentino Vlašić, a za tajnicu Mira Tucaković. 

 Za predsjednika podružnice Ilidža izabran je Davor Budimir, dopredsjednike Danijela Barić i Goran Franić, a za tajnicu Renata Bilić. 

 Za predsjednika podružnice Novi grad izabran je Vili Terek, dopredsjednike Kristina Bičvić i Dragan Palinić, a za tajnika Dario Grabovac, navodi se u priopćenju.   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije