HDZ BiH čestita godišnjicu osnivanja HVO

Radiosarajevo.ba
HDZ BiH čestita godišnjicu osnivanja HVO

Mostarski Gradski odbor HDZ-a BiH čestitao je obiteljima poginulih, braniteljima, invalidima i svim sudionicima obrane hrvatskih prostora u BiH 19. obljetnicu utemeljenja Hrvatskoga vijeća obrane (HVO). 

 "Devetnaest godina od povijesnog trenutka utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane, imajući na umu put koji smo prošli i koji prolazimo dokazujući pravednost svoje borbe, ne možemo da se ne prisjetimo svih onih koji položiše svoje živote i dijelove svoga tijela za ovo što mi danas živimo.

 Nada i odvažnost ostaju u srcima svih onih koji i danas trpe nepravde i pritiske od onih koji su Hrvatima namijenili druge ciljeve.
 Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar čestita dan HVO-a obiteljima poginulih, braniteljima, invalidima, svim sudionicima obrane hrvatskih prostora u BiH, uz zahvalnost i svetu obavezu čuvanja obranjenog, pozivajući na jedinstvo i zbijanje hrvatskih redova i danas, kada se u miru borimo za dostojanstvenu i jednakopravnu poziciju Hrvata u BiH" stoji u čestitki koju je potpisao predsjednik mostarskoga Gradskog odbora HDZ-a BiH prof. Denis Lasić.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije