Hana Hadžiavdagić: "Još jednu ženu ubio je narkoman od kojeg je bježala četiri godine"

9
Radiosarajevo.ba
Hana Hadžiavdagić: "Još jednu ženu ubio je narkoman od kojeg je bježala četiri godine"
Foto: Printscreen / Hana Hadžiavdagić

Bosanskohercegovačka influenserka Hana Hadžiavdagić komentirala je novi slučaj femicida u Bosni i Hercegovini nakon što je Anel Bećirović ubio Emiru Maslan.

Podsjetila je i na ubistvo Nizame Hećimović iz augusta ove godine.

"Samo tri mjeseca nakon svirepog ubistva Nizame u Gradačcu, imamo novo ubistvo. Ova žena je također brutalno pretučena, ostavljena da iskrvari. Taj manijak je prijavljivan nekoliko puta, ja znam da je prijavljivan četiri puta", kazala je.

Pitate se šta znači sponzor, a šta kosponzor rezolucije o Srebrenici? Ovo je precizan odgovor

Pitate se šta znači sponzor, a šta kosponzor rezolucije o Srebrenici? Ovo je precizan odgovor

Dodala je da je u kontaktu s Emirinom bliskom rodicom te da zna prave informacije.

"Bila je u sigurnoj kući iz koje je ispraćena. Koliko puta ponoviti našim vlastima da se mora promijeniti zakon, da ništa ne radite, uzimate pare od građana? Živite od našeg novca. Stvarno je vrijeme da krenete da štitite građane od kojih živite.

Dokle će femicid da se tolelira? Dokle ćemo svaka tri mjeseca da pišemo po društvenim mrežama tri dana, toliko djece u BiH ostaje siročad zbog vašeg nemara. Ovo dijete od četiri godine nema majku koja je ionako bila bolesna, imala je multipleks. Vrijeme je da narod progleda. Još jedna žena je svirepo ubijena od narkomana od kojeg je bježala četiri godine", kazala je Hana Hadžiavdagić kroz suze.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije