Hadžikadiću pukla guma na automobilu, nijedan vozač mu nije pomogao

Radiosarajevo.ba
Hadžikadiću pukla guma na automobilu, nijedan vozač mu nije pomogao
Facebook / Mirsad Hadžikadić tokom ukazivanja pomoći na automobilu

Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres i kandidatu za člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 2018., imao je manju nezgodu prilikom povratka iz Mostara u Sarajevo.

Kako je napisao na svom zvaničnom Facebook profilu, tokom vožnje pukla mu je guma na automobilu. Između ostalog je kazao da je testirao i svijest ostalih vozača i tvrdi da mu nijedan od 40 njih nije zaustavio automobil i ponudio pomoć.

„Ovim putem se želimo zahvaliti Bihamk i čestitati na brzom i efikasnom dolasku na teren i izuzetnom pružanju usluge koja nam je bila potrebna pri današnjem povratku iz Mostara kada je pukla guma na autu u kojem smo se vozili. 

S druge strane, čekajući BIHAMK, pokušali smo ispitati svijest vozača koje smo zaustavljali kako bi nam eventualno pomogli, ali niti jedan vozač, od njih 40ak nije zaustavio vozilo i ponudio pomoć. 

Vi ste ogledalo onoga što radite i načina na koji to radite! Moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje“, napisao je Hadžikadić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije