Hadžifejzović izašao pred okupljene suznih očiju: Hvala vam...

17
Radiosarajevo.ba
Hadžifejzović izašao pred okupljene suznih očiju: Hvala vam...
Foto: Screenshoot / Emotivan susret Neke Tulića i Senada Hadžifejzovića

Senad Hadžifejzović u jednom trenutku, dok je trajao skup podrške, izašao je ispred Face televizije kako bi se zahvalio svima koji su došli.

Brojnim okupljenjim građanima, svojim prijateljima, Hadžifejzović se obratio sa suzama u očima, a oni su ga pozdravili ovacijama.

„Senči, mi te volimo“, uzvikivali su brojni ugledni građani, novinari, aktivisti, umjetnici, intelektualci okupili su se večeras u 18:45 sati ispred sjedišta Face Televizije, tačno na početak Centralnog dnevnika kako bi podržali Senada kojem je nepoznati muškarac sinoć prijetio.

„Hvala puno što ste došli. Znam da ste došli zbog svih nas. Mnogo je ljudi, hvala vam ...Tula, Nermin Tulić je ostao bez nogu, vi koji hoćete da nas obezglavite, mi nismo ostali bez glave, imamo pamet“, poručio je kratko Hadžifejzović.

Podsjetimo, sinoć je nepoznati muškarac pokušao upasti u redakciju Face TV, nezadovoljan izvještavanjem ove televizije, a jutros je uhapšen.

Pogledajte kako je bilo na skupu podrške:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (17)

/ Povezano

/ Najnovije