Gradonačelnik Tuzle odgovorio Berbiću: Svakodnevno primim i 1.000 građana

2
Radiosarajevo.ba
Gradonačelnik Tuzle odgovorio Berbiću: Svakodnevno primim i 1.000 građana
Arhiv / Jasmin Imamović

Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle, reagirao je saopćenje Naše stranke koje je upućeno medijima i objavljeno na našem portalu pod nazivom - “Gradonačelnik Tuzle odbio inicijativu susret sa građanima: Berbić najavio peticiju”.

U saopćenju koje smo objavili, Omer Berbić, vijećnik Naše stranke u Gradskom vijeću Tuzle, tražio je da gradonačelnik Tuzle jednom sedmično ima termin u kojem bi primao građane.

Odgovor gradonačelnika Imamovića prenosimo u cijelosti:

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

"Nije tačno da kao gradonačelnik Grada Tuzle ne primam građane. Vijećnik Berbić traži da se odredi samo jedan dan za prijem građana, a gradske službe i ja primamo građane i pravna lica svakodnevno i to oko 1.000 građana dnevno. Kao gradonačelnik redovno, tokom cijele godine održavam sastanke sa građanima, predstavnicima mjesnih zajednica, predstavnicima organizacija i udruženja građana, privrednih subjekata, političkih subjekata, obrazovnih i vjerskih organizacija i institucija, mjesnih zajednica i dr. Sa građanima se često srećem i razgovaram u našim mjesnim zajednicama", navodi se u reakciji gradonačelnika Tuzle Jasmina Imamovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije