Građani se okupili ispred policijske stanice u Trebinju nakon Vukanovićevog hapšenja

0
Radiosarajevo.ba
Građani se okupili ispred policijske stanice u Trebinju nakon Vukanovićevog hapšenja
FOTO: Leutar.net / Trebinje

Nebojša Vukanović, zastupnik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, uhapšen je danas u Trebinju.

Ovu informaciju za portal Radiosarajevo.ba ranije su potvrdili iz Policijske uprave Trebinje.

Portal Leutar.net javlja da su građani počeli pristizati ispred policijske stanice.

Tu su trenutno Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, narodni poslanik Ljubiša Krunić, odbornici u skupštini grada Trebinja kao i građani Trebinja koji negoduju zbog hapšenja.

Po saznanju da je naš brat Vukan uhapšen, odmah sam došao ispred Policijske uprave Trebinje, tačnije ušao sam unutra i obavio razgovor sa Vesom Milićevićem, komandirom za javni red i mir, rekli su mi najprije da sačekam pet minuta i nakon pet minuta sam zaista primljen.

U međuvremenu, dok sam čekao prijem kod Milićevića, zamolio sam policajce da Vukan izađe na minut, da vidim kako se ponašaju prema njemu, nakon čega je izašao na hodnik i rekao mi da je ponašanje policijskih službenika korektno i da za sada nema nikakvih problema.

Ja sam i dalje ovdje ispred PU Trebinje, zajedno sa mojim i Nebojšinim prijateljima i čekaćemo ovdje ihod dešavanja", rekao je Ljubiša Krunić za naš Leutar.net.

Pogledajte uživo šta se dešava u Trebinju:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije