Ganić na Facebooku: U Visokom niče jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji

5
Radiosarajevo.ba
Ganić na Facebooku: U Visokom niče jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji
Foto: Privatni album / U Visokom niče jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji

Mirza Ganić, gradonačelnik Visokog, na svom Facebook profilu otkrio je da je u toku realizacija jednog izuzetno vrijednog turističkog sadržaja u tom gradu.

On nije precizirao o čemu se konkretno radi, s tim da je u objavi na Facebooku konstatirao da će biti jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"U Visokom u naselju Lužnica pod "velom" nastaje umjetnost koja u spoju s prirodom daje obrise koji očaraju čovjeka i naprosto bude emocije zadovoljstva i ponosa.

Zadovoljstva i ponosa što u svojoj sredini imamo ove ljepote, ali i investitora koji neumorno i danonoćno radi na oslikavanju vlastite vizije od koje ćemo aBd svi imati koristi.

Posmatrajući projekat i sadržaj koji će nuditi, ovo će zaista biti jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji.

U društvu investitora obišli smo cjelokupan kompleks i ostali očarani onim što smo vidjeli", naveo je Ganić u objavi na Facebooku.

Među fotografijama koje je objavio nalazi se i jedna sa investitorom Halimom Zukićem, nekadašnjim predsjednikom SDA u Visokom.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje, Zukić je prije nekoliko dana u Kazahstanu kupio pet konja, koji će biti posebna atrakcija u Visokom.

"Konji su već stigli u Visoko i vjerujte, posebna su priča", dodao je izvor blizak Zukiću za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije