Evo kakvo je jutros stanje na putevima

0
Radiosarajevo.ba
Evo kakvo je jutros stanje na putevima

Raskvašenog i ugaženog snijega na kolovozu ovoga jutra ima na putnim pravcima Bihać - Bosanski Petrovac - Ključ i Bosanski Petrovac - Drvar.

Zbog kiše koja ledi u dodiru sa tlom pojačan oprez savjetuje se na putevima na području Žepča, Maglaja i Doboja.

Na dionicama Bugojno - Novi Travnik, Livno - Kamensko, Livno - Šujica i Resanovci - Drvar, vidljivost je smanjena zbog magle.

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

Elektroprivreda BiH objavila saopćenje: Od nedjelje promjene u tarifama električne energije

"Na ostalim putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po pretežno mokrom ili vlažnom kolovozu, a skrećemo pažnju na učestale odrone zemlje ili kamenja. Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme", saopćeno je iz BIHAMK-a.

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic - Jablanica tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23.30 do 04.30 sati) saobraćaj obustavlja.

Na magistralnom putu Jajce - Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug fabrike Metaling).

Usporeno, zbog radova, saobraća se na putnim pravcima Olovo - Kladanj (Olovske Luke), Jablanica - Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Doboj - Gračanica (u Klokotnici), Grude - Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac - Hutovo (u mjestu Cerovica).

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije