Ernest Imamović demantirao navode o prelasku u SBiH sa Semirom Efendićem

0
Radiosarajevo.ba
Ernest Imamović demantirao navode o prelasku u SBiH sa Semirom Efendićem
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / Ernest Imamović

Gradonačelnik Goražda Ernest Imamović (SDP) demantirao je navode da će zajedno sa prvim čovjekom Općine Novi Grad Sarajevo, Semirom Efendićem, pristupiti Stranci za Bosnu i Hercegovinu.

"U posljednja dva dana po raznim portalima proširila se vijest da sam prešao u Stranku za BiH.Ove navode želim odlučno da demantujem jer definitivno nisu tačni... ", naveo je Imamović, inače sin legendarnog ratnog komandanta Armije RBiH Zaima Imamovića.

On je kazao da ostaje vjeran SDP-u BiH.

"Svi oni koji me dobro poznaju znaju da je moje političko opredjeljenje socijaldemokratsko i ostaću vjeran toj ideji i pored svih teškoća u kojima se nalazimo", poručio je.

Čestitao je Efendiću na preuzimanju Stranke za BiH, te mu poželio puno uspjeha u njenom vođenju.

"Ja sam čovjek koji je došao na ovo mjesto s namjerom da radi i da svim građanima Goražda objezbjedi bolju budućnost, osoba sam sa odlučnim stavom i držim se svojih riječi s toga nisam sklon manipulacijama. Prvenstveno sam tu da ispunim svoja obećanja kao svako odgovorno lice i da svaki građanin Goražda zna šta je njihov gradonačelnik uradio za njih", napisao je Imamović na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije