Emotivna poruka kćerke Bakira Spahića nakon tragične nesreće: 'Ne može pod kožu koliko boli'

1
Radiosarajevo.ba
Emotivna poruka kćerke Bakira Spahića nakon tragične nesreće: 'Ne može pod kožu koliko boli'
Foto: Facebook / Kćerka Bakira Spahića objavila emotivnu poruku

Biznismen iz Kaknja Bakir Spahić i njegov brat Sudan poginuli su u tragičnoj nesreći u mjestu Lipničko brdo, između Kaknja i Vareša. U nesreći su život izgubile četiri osobe.

Bakirova kćerka Aida Redžepagić oglasila se na društvenim mrežama s emotivnom porukom, izražavajući svoju duboku bol zbog gubitka oca.

"Moj tata više nije s nama. Ne može pod kožu koliko boli...

Helikopteri OS BiH na putu za Maglaj: Šuma gori na miniranom području, čule se eksplozije

Helikopteri OS BiH na putu za Maglaj: Šuma gori na miniranom području, čule se eksplozije

Jedina utjeha u svemu je što je živio punim plućima: putovao, smijao se, pjevao i plesao, obišao planina za prosječnih 20 života! Jutros me dočekalo na stotine poruka, hvala vam svima, nemam snage odgovoriti, ali svaka mi znači. Pola od tih poruka dolazi od ljudi koji mi pričaju koliko im je moj tata značio ili na neki način pomogao. Takav je oduvijek bio, najveći, a najtiši altruista kojeg sam ikada upoznala. Bez ijedne riječi javno.

Kada vas u jednom danu nazove i obiđe četverocifren broj ljudi, a među njima efendije, gvardijani, preduzetnici, gradonačelnici, komšije, poznanici i prijatelji sa cijelog Balkana – shvatiš kolika je veličina bio.

Ne može pod kožu koliko boli.

Sve što mi ostaje je da znam da je uživao u životu, da nas je volio i da smo mi njega voljeli i da nam je skupa s mamom pružio naljepše uspomene i da je on znao da ga volimo. Sutra će biti ukopan zajedno sa svojim bratom, kojeg je beskrajno volio i s kojim je bio vezan cijeli život, mojim dragim amidžom Sudanom koji će nam svima beskrajno nedostajati", napisala je Aida na svom Facebook profilu.

Moj tata više nije s nama. Ne može pod kožu koliko boli... Jedina utjeha u svemu je što je živio punim plućima:...

Posted by Aida Redzepagic on Tuesday, September 3, 2024

Podsjetimo, na Lipničkom brdu kod Kaknja,  u ponedjeljak, 2. septembra, desila teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule četiri osobe.

"Na regionalnom putu između Kaknja i Vareša pronađeno je vozilo u kojem su se nalazila četiri beživotna tijela", potvrdio je Samir Valentić, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, za portal Radiosarajevo.ba. 

Nakon teške nesreće u BiH u kojoj su poginule četiri osobe: GSS Kakanj ide prema mjestu tragedije

Nakon teške nesreće u BiH u kojoj su poginule četiri osobe: GSS Kakanj ide prema mjestu tragedije

Samir Valentić je potvrdio da je Policijska stanica Kakanj u 11.45 sati zaprimila prijavu da je na Lipničkom brdu, između Kaknja i Vareša, uočeno terensko motorno vozilo u kojem se nalaze četiri tijela.

U poslijepodnevnim satima su izvučena tijela četiri osobe koje su sa vozilom Toyota Land Cruiser sletjele u provaliju na 1.500 metara nadmorske visine.

Po završetku uviđaja u 17:30 sati, tijela su premještena u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Potvrđen je identitet četiri osobe koje su poginule u ovoj nesreći - B. S. (rođen 1956.), njegov brat M. S. (1952.), O. N. (1941.) i H. N (1943.), svi iz Kaknja.

Kako je portal Radiosarajevo.ba ranije javio, među poginulim je i vlasnik kompanije Delta Petrol iz Kaknja Bakir Spahić te njegov brat Mensud Spahić, kao i dva njihova prijatelja, rođaci Osman Neimarlija i Himzo Neimarlija.

Prema informacijama do kojih je došao portal Radiosarajevo.ba, poginuli su turistički išli na Lipničko brdo kod Kaknja. Tragedija se dogodila prilikom povratka u Kakanj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije