Semir Efendić odgovorio Vojinu Mijatoviću: 'Večeras ponovo nešto prijeti...'

8
Radiosarajevo.ba
Semir Efendić odgovorio Vojinu Mijatoviću: 'Večeras ponovo nešto prijeti...'
Foto: Facebook / Semir Efendić

Vojin Mijatović, federalni ministar razvoja, preduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a, rekao je, prilikom gostovanja na FACE TV, da će se “SDA suočiti sa svim onim što su pojedini članovi ove stranke radili u prošlosti”, a nakon što je došlo do smjene vlasti i odlaska Stranke demokratske akcije u opoziciju i na federalnom i na državnom nivou.

U svom gostovanju Mijatović najavio je da će načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić i predsjednik Stranke za BiH biti “pometen” na lokalnim izborima.

Tim povodom na Facebooku je reagirao Semir Efendić.

MUP tvrdi da incident u Potočarima nije povezan sa najavama napada na mezarje

MUP tvrdi da incident u Potočarima nije povezan sa najavama napada na mezarje

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Vojin Mijatović je prije nekoliko godina svome tada stranačkom kolegi Hakiji Mehonjiću rekao da će doći u Srebrenicu da ga zakolje. Na svom zadnjem gostovanju kod Senada prije večerašnjeg govorio je kako se “pune šanžeri” i ide žestok odgovor. Večeras ponovo nešto prijeti. U isto vrijeme ovaj dopredsjednik HDZ-ove i Trojkine Vlade Federacije BiH stalno poziva javnost u Federaciji BiH da Dodiku ništa ne odgovara, da ga ignoriše, jer ga navodno svaki odgovor na njegove prijetnje o podjeli države “hrani”. Dok tako eutanizira osjetila javnosti Federacije BiH prema Dodikovim nasrtajima, u isto vrijeme beskrupulozno nasrće na Efendića i sve one koji vide da je on agent Srbije i srbijanske politike u Bosni I Hercegovini", naveo je Efendić.

Vojin Mijatović: Semir Efendić će biti 'pometen' u Općini Novi Grad

Vojin Mijatović: Semir Efendić će biti 'pometen' u Općini Novi Grad

Ističe da će Mijatoviću uzalud biti i jedno i drugo.

"To što je nametnut odlukom OHR-a za dopremijera Fedeacije BiH ne znači da građani Federacije ne znaju i ne vide o kome se radi. Imaju oni odavno i ime za takve…", zaključio je Efendić.

Vojin Mijatović je prije nekoliko godina svome tada stranačkom kolegi Hakiji Mehonjiću rekao da će doći u Srebrenicu da...

Posted by Semir Efendić on Saturday, May 20, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije